Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Θέλεις πολυμορφικό καναπέ; Liv...it με τη Neoset!



Πολυμορφικός καναπές; Εγώ νόμιζα πως μέχρι τώρα πολυμορφικά ήταν μόνο τα αυτοκίνητα! Και όμως!
Η Neoset σου δίνει τη δυνατότητα να φανείς ευέλικτη στη διακόσμηση του καθιστικού σου με το σύστημα καναπέ Liv, μια γωνιακή σύνθεση που θα απογειώσει το χώρο σου!

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς σε ένα καθιστικό είναι ο καναπές. Και όχι άδικα! Αποτελεί το στοιχείο εκείνο που καθορίζει την ατμόσφαιρα του χώρου. Κλασικός ή μοντέρνος, δίνει τον τόνο και δεσπόζει στο χώρο. Πώς θα αποφύγεις τις... διακοσμητικές κακοτοπιές στην επιλογή του;

Το σύστημα καναπέ Liv της Neoset, μια γωνιακή σύνθεση που θα απογειώσει το χώρο σου, είναι τόσο πολυμορφικό όσο και οι ανάγκες σου. Η δυνατότητα δημιουργίας μικρών γωνιακών συνθέσεων σε συνδυασμό με το αποσυρόμενο κάλυμμα και τις 6 διαφορετικές αποχρώσεις καλύμματος, από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει, είναι βέβαιο πως θα σου δώσει την ευελιξία που χρειάζεσαι! Οι λιτές και φίνες γραμμές του Liv θα σε ξαφνιάσουν με την απλότητα και την κομψότητά τους! 

Το καθιστικό είναι πάντα ο χώρος όπου δεσπόζει ο καναπές αλλά δεσπόζουν και... οι γρίφοι! 
Πού να βάλω την πολυθρόνα; Τι καναπές μου πάει; Πώς να βάλω το τραπεζάκι; Τι χρώμα να είναι όλα αυτά;

Μην σκοτίζεις τόσο το μυαλό σου! Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες αρκεί να δεις τη συλλογή της Neoset! H ποικιλία των μοντέλων της συλλογής της, σε αυστηρές ή περισσότερο ελεύθερες γραμμές, καλύπτει κάθε στιλ, ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης. 
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου